About,

Een creatieve duizendpoot, wat wil dat zeggen? Voor mij is het heel normaal om iets te maken, uit mijn hoofd. Het maakt niet uit of het om make-up, grafisch werk, koken of muziek gaat. Zolang ik mijn handen maar aan het werk mag zetten.

Door deze drang om te “maken” ben ik opgeleid tot Grafisch Vormgever. Hier heb ik tijdens mijn stageperiodes veel in de praktijk geleerd. Allereerst had ik voornamelijk grafisch werk. Het samenstellen, vormgeven en opmaken van het boek "bouwen voor de toekomst” van de Provincie Flevoland.
Daarnaast heb ik tijdens de opleiding een passie ontwikkeld voor fotografie, en besloot mijn afstudeerstage te lopen bij een fotograaf. Het portretteren van gezinnen, productfotografie en bedrijfsfotografie was daar de orde van de dag. Het digitaal nabewerken van de foto’s heb ik daar fantastisch kunnen leren.

De wereld van fotografie wordt steeds kleiner, of eigenlijk groter. Ik wilde me onderscheiden. Na de grafische vormgeving ben ik voor Make-Up Artist gaan leren aan de School van Mieke Petiet. Een harde maar fantastisch creatieve wereld.

Dit alles bij elkaar maakt wat ik nu ben. En de rode draad blijft altijd “kleur en vorm”. En is het op doek, in print,een compositie voor de camera,op een gelaat, op papier of digitaal. Ik draai er graag mijn hand voor om.

Misty Smit.

11822435 10204832962839598 7517060399050935261 n

KWALITEITEN.
Gepassioneerd, drive, enthousiasmeren, leergierig, creatief, praktisch, discipline, systematisch, correct, wilskracht, out-of-the-box, presenteren, brede orientate, inventief, mensgericht, overdragen van kennis, flexibel, reizen.

STIJL.
Clean, strak, helder, duidelijk, flexibel, naturel, warm, praktisch, vriendelijk, zeker, multifunctioneel, elegant, kwaliteit, stijlvol, charmant, jeugdig, levendig, verzorgd, informeel klassiek.


FACEBOOKhttps://www.facebook.com/misty.smit.3
LINKEDINhttp://www.linkedin.com/profile/view?id=207196331&trk=tab_pro
INSTAGRAM misties_
PINTERESThttp://pinterest.com/mistysmit3/boards/
FACEBOOK PAGEShttps://www.facebook.com/Mistiesnl


Misty Smit 2015