MISTIES.
Pursue dreams, passion and ambition

About, 

Wat als je heel veelzijdig bent? Vol creatieve ideeën zit? Dit mag ik al jaren delen met de mensen om mij heen als make-up artist en illustrator. 

Creativiteit is al van jongs af aan een belangrijk deel in mijn leven. Alles wat te maken had met kleur en vorm riep mijn naam.


Ik ben dan ook opgeleid tot grafisch vormgever. Deze opleiding is voor mij nog steeds de perfecte basis voor alles wat ik doe.  Met deze kennis op zak besloot mijn horizon te verbreden. Tijdens diverse stages in de fotografie zag ik dat vrouwen zich snel onzeker voelen voor de camera. Enerzijds heel begrijpelijk in zo'n onnatuurlijke situatie maar anderzijds ook enorm zonde! 


Naast mijn "scheppingsdrang" als creatieve geest bloeide er nog iets anders op in mij. Namelijk mensen zich mooi en krachtig te laten voelen. Als make-up artist mag ik mensen laten zien hoe zij hun prachtige eigenschappen in de spotlight kunnen zetten, ze laten stralen op de mooiste dag van hun leven of het perfecte plaatje te kunnen creëren. Kleur en vorm blijft altijd de rode draad. Het mooiste is dat ik er ontzettend veel mensen blij mee kan maken. 


Naast mijn freelance werkzaamheden geef ik als vrijwilliger workshops voor de stichting; Look Good Feel Better. Zij organiseren workshops voor vrouwen met kanker. Zij krijgen een ochtend lang tips en adviezen met betrekking tot make-up, haarwerk en huidverzorging. Dit is ontzettend dankbaar werk waarbij ik een groep van gemiddeld 10 vrouwen weer laat stralen. "Ik voel me eindelijk weer eens mijzelf", een mooier compliment kan je niet krijgen. 


Liefs, Misty.

 

 

 

 
 
 
E-mailen
Instagram